МУЗЫКА
 
 

Калиопи
Црно и бело

 
 

Скачать mp3, слова песни

 
 
 
 

Текст: Калиопи, музика: Ромео Грил
Lyrics by Kaliopi and Music by Romeo Grill
Македония / Евровидение 2012


Во очи сега гледај ме,
Не сум губитник ти знај,
Не се предавам до крај,
Нема раѓање без паѓање.

Отвори душа признај ми,
Што сме сега, јас и ти.
Пола мое во тебе,
А пола твое спие во мене.

  Ајде сега гушни ме,
  До небо дигни ме.

Рефрен:
   Црно и бело е се,
   Една вистина и една лага.
   Иако заедно сме,
   Јас бирам среќа, ти бираш тага.

   Црно и бело е се,
   Добро и лошо, ништо не ги дели.
   Дај сега насмевни се,
   Денот ме води во ноќи бели.

Во очи сега гледај ме,
Таму ти ќе најдеш се.
Ајде предај се до крај
За ново раѓање, со мене.

Отвори душа признај ми,
Што сме сега, јас и ти.
Пола мое во тебе,
А пола твое спие во мене.

  Ајде сега гушни ме,
  До небо дигни ме.

Рефрен:
   Црно и бело е се,
   Една вистина и една лага.
   Иако заедно сме,
   Јас бирам среќа, ти бираш тага.

   Црно и бело е се,
   Добро и лошо, ништо не ги дели.
   Дај сега насмевни се,
   Денот ме води во ноќи бели.

   Црно и бело е се,
   Една вистина и една лага.
   Иако заедно сме,
   Јас бирам среќа, ти бираш тага.

   Црно и бело е се,
   Добро и лошо, ништо не ги дели.
   Дај сега насмевни се,
   Денот ме води во ноќи бели.

   Црно и бело е се…
 
 
 
 
 

Скачать MP3 "Калиопи - Црно и бело"

 

Введите капчу для скачивания MP3:

 
 
 

Скачано 36 раз

Размер файла: 3.79 Мб

BitRate: 177 Kb/s

Время звучания: 02 мин. 58 cек.